Voor 14 uur besteld = zelfde dag bezorgd

Herfstbloemen brengen de herinnering aan de zomer in uw woning

·

·

Herfstbloemen hebben veel te bieden. Ze zijn dan ook een must voor wie in huis graag sfeer en kleur ziet in het najaar. Niets is mooier en geeft meer sfeer dan regelmatig een verse bos bloemen in de tinten van de herfst als de nachten weer langer worden en de dagen korter. Breng de herinnering aan de zomer in uw woning, bestel uw bloemen online bij bloemen bezorgen Groningen en geniet van de kleurenrijkdom van de bloemen van de herfst.

Glans in de laagstaande zon

Als we de bloemen per seizoen nader beschouwen zijn de bloemen die in de herfst bloeien vaak duidelijk als zodanig herkenbaar. De kleuren van de herfstbloeiers zijn warm maar niet meer zo fel als de bloemen in de zomer, ze glanzen in de laagstaande zon en ze harmoniëren met de verkleurende bladeren aan bomen en struiken.

Hortensia

hortensia
Hortensia

Deze bloem bloeit in de zomer roze, wit en blauw en in de vroege herfst doet de bloem het mooi in een romantisch herstboeket. De hortensia kan ook als droogbloem nog lange tijd mee. De kleuren vervagen langzaam maar de prachtige structuur van de bloem zorgt voor een blijvende charme.

Herfstbloemen brengen warmte in huis

Wordt het buiten alweer wat kouder? Met de warme tinten van de herfstchrysanten breng je een behaaglijke sfeer in huis. Deze bloemen zijn echt de klassiekers onder de herfstbloemen maar tegenwoordig zijn er veel meer varianten dan vroeger. Kies uit de vele soorten en combineer naar hartelust met andere bloemen. De mogelijkheden zijn eindeloos en u zult lang kunnen genieten van uw herfstboeket.

Exotica voor wie de zon nog niet kan missen

crocosmia
Crocosmia

Eens zin in iets anders? Denk dan eens aan een tropische bloem voor de herfst, zoals de bouvardia die groeit als kleine boeketten en heerlijk geurt of kies voor het bolgewas crocosmia. Deze oranje-rode Zuid-afrikaan met zwaardvormige bloemen zorgt voor instant warme sferen. Een boeket uit een exotisch land brengt een bijzondere en energieke sfeer in huis en zorgt dat de zon nog even wat langer blijft schijnen binnen.

Structuur en karakter met eikenblad

Elk herfstboeket krijgt karakter door het toevoegen van wat eikenblad tussen de bloemen. Het geeft structuur aan het boeket en een duidelijk najaarsgevoel. Dit blad geeft bij uitstek het nostalgische herfstgevoel dat je terugbrengt naar de tijd van eikels- en kastanjes zoeken in het bos.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *