Voor 14 uur besteld = zelfde dag bezorgd

Over ons

Zoek je een bloemist in Groningen die kwaliteit levert en betrouwbaar is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment bloemen en kunnen bloemen bezorgen in Groningen en omstreken. Het is ook zeer eenvoudig om bloemen online te bestellen. Na je bestelling worden de bloemen snel afgeleverd op het door jou opgegeven adres. Dat is wel zo makkelijk als je geen tijd hebt om naar de bloemist te gaan of iemand anders wil verrassen.

Karin’s Bloemen

Karin, de eigenares van Bloembinderij Geschikt, de winkel achter Bloemen Bezorgen Groningen, grapt er regelmatig over: had ze de winkel eigenlijk Karin’s Bloemen moeten noemen? Een duidelijke knipoog naar de vrouwelijke cabaretier Karin Bloemen. Toch besloot ze, nadat ze de winkel overnam, de naam te behouden die al jaren op de pui pronkt. “Toen ik hoorde dat deze zaak te koop stond, heb ik direct mijn kans gegrepen. En met succes! Ik heb nog veel grote plannen met deze zaak en het voelt nooit als werk, dat zegt wel iets volgens mij.”

Uitstekende service

Gemak dient de mens, zeggen ze wel eens. En dat geldt zeker voor de huidige tijd waarin bijna alles via internet te regelen is. Het is dan wel belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd is en de service uitstekend. En juist dat is ons sterkste punt. Door snel kwalitatief goede bloemen te leveren tegen een gunstige prijs kunnen we gegarandeerd aan je wensen voldoen. Het is dan ook in ons eigen belang om een goede naam op te bouwen en te houden. We zien je immers graag terugkomen voor een volgende bestelling.